Plan for de kommende 2 uger (16 marts-29. marts) på Hillerød Dagskole ”Biavleren”:

Kære medarbejdere, sagsbehandlere, forældre og andre relevante personer.

Følgende punkter vi forholder os til:

  1. Undervisning hjemme via web.
  2. Daglig kontakt med elever.
  3. Nødberedskab.
  4. Kontakt med Kommuner.
  5. Informations/handleplan hvis medarbejdere eller elever bliver syge.

 

Ad 1. Lærerne i de enkelte klasser tildeler dagligt undervisningsmaterialer online til alle elever. Det tildeles dagligt, så der ikke er forvirring om hvad der skal laves. Lærerne står til rådighed telefonisk og via mail hvis eleverne skal have hjælp til opgaverne. Materialer kan udbydes via clioonline, hvor vi den kommende tid har adgang til alle materialer. Materialer online kan også uddeles via: E-mat.dk, bogreolen, Gyldendals webprøver og andre undervisningsportaler. De elever der har fået fysiske materialer omdelt, får en plan for hvad der skal laves dagligt. Det er lærerteamet i den enkelte klasse der står for uddeling og opfølgning for de elever der går i klassen.

Arbejdsdusør optjenes som normalt.

Materialet bliver senest uddelt mandag den 16. marts kl. 09.00

Ad 2. Alle elever skal kontaktes hver dag. Det er lærerteamet i den enkelte klasse der koordinerer dette. De elever der ikke kan kontaktes via telefon, skal kontaktes på anden vis. Hvis dette ikke er muligt, skal forældrene kontaktes, og eleverne skal herfra informeres om muligheden for at ringe til lærerne.

Ad. 3 Hvis der er omstændigheder der gør at eleverne har akut brug for pasning kan skolen kontaktes på hovednummeret. Der vil ikke blive mulighed for transport til og fra skole.

Ad 4. Kontoret kontakter de relevante sagsbehandlere og informere dem om planen. Skolens mail og telefon er åben hele perioden, og ledelsen vil være på skolen. Der anmodes om telefonisk kontakt før eventuelt fysisk fremmøde.

Alle møder i denne periode aflyses.

Ad 5. Hvis elever eller medarbejdere bliver syge med symptomer der kan mistænkes Corona virus/Convid 19 er de i karantæne fra skolen fra sidste sygedag og 14 dage frem. Vi har monteret spritdispenser ved indgangen til skolen. Alle SKAL bruge denne når skolen igen åbner. Forældre bliver informeret hvis det bliver aktuelt.

Vi takker for forståelse og er selvfølgelig tilgængelige telefonisk og på mail. Dette gælder selve skolen, og alle lærerne.

 

Med venlig hilsen og uden håndtryk 😊

Hillerød Dagskole ”Biavleren”