Kære elever og forældre,
I næste uge kommer jeg ud på skolen for at tale med de elever, der afslutter deres forløb på Biavleren til sommer. Jeg taler med jer elever individuelt om jeres planer for næste år og hjælper jer med at lave ansøgninger på optagelse.dk
Som udgangspunkt taler jeg med jer alene, men hvis I gerne vil have en forældre eller en anden med til samtalen, er det rigtig fint. Så må I forældre gerne skrive en sms til mig, så laver vi en aftale.
I må gerne gå ind på optagelse.dk allerede nu og begynde at lave ansøgninger. Men I forældre skal først skrive under, når alle ansøgninger er oprettet og de ligger i den rigtige rækkefølge.

Der er deadline den 1. marts

I kan se mere om hvordan I laver ansøgninger i de to dokumenter:
Optagelse – Ansøgning til EUD 2024.pdf
Optagelse – Ansøgning til Gym 2024.pdf

Vi ses enten den 6/2 eller 8/2 – jeg er på skolen begge dage

Venlig hilsen
Louise, UU-vejleder
72325707