Om eleverne

Eleverne på Biavleren

Eleverne på Biavleren er normaltbegavede unge mellem 12 og 17 år, der af forskellige årsager har haft svært ved at trives i det almindelige skolesystem, både fagligt og socialt. De fleste har mange nederlag med sig fra det hidtidige skoleforløb, og mange af dem har haft kortere eller længere perioder, hvor de ikke har gået i skole. Derfor er de ofte langt bagud fagligt, de kan have mange konflikter med omverdenen og kan virke opgivende – men har som regel meget lyst til at lære mere og have det godt med kammeraterne.

Samtidig er de også ganske almindelige unge, der kan lide at høre musik, spille fodbold, fiske og danse linedance…

Læs mere om målgruppen her.

”Elevgruppen består af flere forskellige ”typer”, ingen af os er ens. Nogle råber højt, nogle er stille. (…) Nogle har nemt ved at omgås andre, og nogle har svært ved det.(…) Nogle har også flere problemer i fritiden at kæmpe med, hvor andre har et mere ”almindeligt” ungdomsliv. (…)”.
– En elev.

”De fleste af os har det svært i timerne. Vi kan ikke sidde stille i lang tid, og synes vi, at timerne er kedelige, begynder vi at være flabede.(…) Når vi er flabede, reagerer lærerne som de skal. Fx er de gode til at få os i gang igen, ved ikke hvordan (…)”.
– En elev.